Fletterier / Her fandt jeg inspiration

Her fandt jeg inspiration

 
Genbrugblirguld.dk
 
Min største inspiration kommer fra www.genbrugblirguld.blogspot.com
Her finder du en absolut gennemført vejledning af hvordan man laver tasker, punge osv. Dette er en side du kan bruge flere timer på, der er så meget at se og lære. Så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi, alle kan lære denne skønne hobby!
Taskerne på det ovenstående billede er lavet og ejes af Helene, der administrer siden www.genbrugblirguld.blogspot.com
Design by Anne
 
Design by Anne er en utrolig god hjemmeside, med mange opskrifter til lysestager, skåle og meget meget mere.... tag et kig forbi og lad dig inspirere. OBS: De fleste opskrifter er måske for lettere øvede, men man får hurtigt taget på det.
 
www.altomhobby.dk - er en hjemmeside som giver super gode tips til hvordan du får flettet din taske sammen. Jeg har brugt denne side meget til specielt bunde og "flapper" til tasker. Udover flettede tasker og punge, så er der en masse andre lækre kreative ideer man kan gå i gang med at udforske.

Helena Engelbrecht

Der er en skøn blog som er lavet af Helena Engelbrecht. Den hedder: www.madebyme-helena.blogspot.dk/ Her finder du de skønneste tasker ( og meget andet for den sags skyld )!! Jeg kan sidde i timesvis og kigge på alle de skønne designs. Tag et kig forbi hvis mangler inspiration... Husk at afsætte god tid :-) Faktastisk side!

 www.bricksite.com/gbnielsen - er en hjemmeside som også er kaldet "pusterummet". Her finder du skønne candywrapper tasker til salg, men også mange andre gode og krative ting. Her er mange flotte designs man kan lade sig inspirere af, og "Pusterummet" viser at det kun er fantasien der sætter grænser.
 
www.charmian-deligth.blogspot.dk/ - er en blog som deler sine skønne tasker/kurve med sine kære læsere. Her ser man virkelig gennemført arbejde og en der har styr på sit håndværk. Helt klart et besøg værd!
www.ellenburkarl.mono.net/ - er en hjemmeside hvor Ellen viser hendes kreative side. Det er let at lade sig inspirere af de flotte tasker som er lavet af kaffeposer - dem har jeg selv en stor svaghed for! Tag et kig forbi og se hvordan kaffeposer kan forvandles til brugbare ting!

Der er en fantastisk hjemmeside, som nok gemmer sig for os flettere pga. sit navn. Men du skulle kigge forbi: http://kirstens-hobbyside.123hjemmeside.dk/289188979
Kirsten har lavet nogle fantastiske film til hvordan man fletter tasker, og specielt de svære ting. Jeg har helt klart et par teknikker jeg stadig skal have afprøvet fra denne side.
www.altomhobby.dk har lavet en e-bog til hvordan du fletter en candywrapper taske, og til med for kun en flad 50'er. Jeg ville ønske bogen havde været der dengang jeg startede, men nu vil jeg da anbefale den til alle jer nye candywrappere derude! Den er pengene værd.
Du kan købe bogen på www.saxo.com
www.altomhobby.dk