Tips & tricks / Materialer

Bælter er gode at bruge som hanke til tasker. Så hvis man har et gammelt bælte man ikke bruger mere, så kan det gøre nytte på en ny taske. Kig i genbrugscentre, rodekasser og loppemarkeder.

Bælter

 

 

Materialer

Oprettet den 13-06-2013 © M. Clausen
Hvad kan man bruge til at lave tasker?
 
Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan flette sammen til skønne, lækre tasker. De er ekstremt dyre, hvis man skal købe dem i butikkerne - hvilket også var grunden til at jeg begyndte at flette mine egne.
 
 
Jeg bruger ofte gavepapir når jeg fletter, jeg ligner en gave-papirs-maniac omkring juletid, og kan snilt hamstre omkring 15-20 ruller hjem i alle slags farver. Nu er julen jo blevet så moderne, så det er ikke kun røde hjerte og kræmmerhuse der er på gavepapiret mere, hvilket er LÆKKERT for os der ikke kun pakker gaver ind. Se bare hvilken skøn taske der kom ud af det ovenstående gavepapir. OBS; hanken er et børnebælte som jeg har været heldig at finde billigt i en rodekasse.

Flettet af gavepapir

Det er ikke kun gavepapir der egner sig til at lave tasker af. Et af mine yndlingsmaterialer er faktisk chipsposer.
Der findes et utal af farver og varianter, hvilket giver nogle lækre kullørte tasker. Jeg er vild med ideen om at man ikke ved helt præcist hvordan tasken ender med at se ud, når man er færdig.
Jeg har også en svaghed for Chef De Pommes poser. De har denne lækre metallik blå farve, som jeg er sikker på nok skal blive en lækker taske engang.
Kaffe poser er også geniale at bruge. Der skal samles rigtig mange, men når man så endelig får lavet en taske, så er det simpelthen bare ventetiden værd. Jeg samler alle slags poser, det ender som regel med en lækker taske uanset farven.
Hundesnack poser
 
Hundesnack poser eller foder poser fungere også ganskeudemærket til at flette af. Disse poser har mangle dejlige sprudlende farver, hvilket giver et lækkert friskt "look".
Selv dyrevenner kan være med på moden, hvis man tænker sig lidt om. Foderposer til både hunde og katte kan laves til lækre tasker! Hvem tænker lige på dét når man køber mad til de firbenede.
Katte foder poser